Jump to content

Welcome!

Sign In or Register to gain full access to our forums.

Photo

Vray 3.6 Critical Bugs

vray 3.6 bugs

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 nachetz

nachetz

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 23 posts
  • LocationSpain

Posted 04 February 2018 - 10:41 AM

Hi!

 

i've been testing VfR 3.6 (adv not trial) and i've found some critical bugs that made me consider a downgrade to 3.4:

 

- UVW mapping viewport: does not show correctly mapping on viewport. It would be solved on next release (read on CG forum)

 

- Vray proxies: lost materials when updating from 3.4 to 3.6

 

- Scenes with more than 30x10e6 polygons make the PC crash and the same scen with 3.4 worked perfectly.

 

- Hybrid rendering mode crashed (this doesn't bother me i'm not really going to use it) same  MACHINE_EXCEPTION_FAILURE

 

 

I've tried to post this bugs on Chaosgroup but don't know why i'm not able to open new topics and no one answers me from Chassgroup Help.

 

 

Anyone else tried 3.6??

 

 

 

 



#2 Grigio18

Grigio18

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 110 posts
  • LocationItaly

Posted 04 February 2018 - 01:05 PM

Hi!

 

i've been testing VfR 3.6 (adv not trial) and i've found some critical bugs that made me consider a downgrade to 3.4:

 

- UVW mapping viewport: does not show correctly mapping on viewport. It would be solved on next release (read on CG forum)

 

- Vray proxies: lost materials when updating from 3.4 to 3.6

 

- Scenes with more than 30x10e6 polygons make the PC crash and the same scen with 3.4 worked perfectly.

 

- Hybrid rendering mode crashed (this doesn't bother me i'm not really going to use it) same  MACHINE_EXCEPTION_FAILURE

 

 

I've tried to post this bugs on Chaosgroup but don't know why i'm not able to open new topics and no one answers me from Chassgroup Help.

 

 

Anyone else tried 3.6??

 

 

I have been able to render scenes with more then 30 milions polygons, 

 

hybrid rendering it's working here, so maybe the problem lays somewhere else.

 

i will check the proxy material issue  *4*

 

for the forum access, send ae email to the support indicating your user name, they will solve your problem. 


http://www.grigio18.it

Fb: @Studiogrigio18

Instagram: @grigio_18


#3 nachetz

nachetz

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 23 posts
  • LocationSpain

Posted 04 February 2018 - 05:29 PM

I have been able to render scenes with more then 30 milions polygons, 

 

hybrid rendering it's working here, so maybe the problem lays somewhere else.

 

i will check the proxy material issue  *4*

 

for the forum access, send ae email to the support indicating your user name, they will solve your problem. 

 

Thanks,

 

i talked about de 30m scene just because the day before updating worked perfectly on VfR (the scene can be seen on WIP forum) and once updated it crashes always, no other software changes. 

 

Hope to get any answer from Chaosgroup, i've written 3 times and no answer...

 

Grazie di nuovo  Grigio18!


  • Grigio18 likes this

#4 dwoeltjen

dwoeltjen

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • LocationMiami

Posted 06 February 2018 - 06:15 PM

I hope they field some of those questions during their live webinar on February 13th!

 

Have you tried any of the animation features?







Also tagged with one or more of these keywords: vray, 3.6, bugs